Horari: 05.00h a 23.00h93 867 11 20
Som energia

Gasoil a domicili demana pressupost

VIURA DISTRIBUCIÓ és una empresa dedicada a la distribució de gasoil a domicili tant a nivell particular com a empreses.

L’empresa és àmpliament coneguda per el seu servei ràpid, eficaç i professional, resultat del treball de tot un equip de persones altament capacitades i d’un impecable procés organitzatiu.

Avui dia, milers de clients de VIURA DISTRIBUCIÓ ja gaudeixen del seu excel·lent servei: Des de calefacció per a les llars, petits comerciants, etc. fins a importants flotes de camions de les grans empreses, així com també el sector públic.

Per què escollir Viura Distribució

Flexibilitat

L’empresa compta amb una àmplia flota de camions de diferents tipus i mides per tal d’adaptar-se a les necessitats de cada client.

Diferenciació

A diferència de la majoria dels seus competidors, VIURA DISTRIBUCIÓ disposa de gasoil específic per a cada tipus de client, ja sigui gasoil per automoció, agrícola/industrial i també gasoil per a calefacció.

Eficàcia

Horari de recepció de comandes les 24 hores al dia. Resposta immediata.

Qualitat

VIURA DISTRIBUCIÓ és distribuïdor oficial de REPSOL, amb la qual cosa es garanteix la màxima qualitat del producte que es subministra.

Professionalitat

El personal, que disposa de la formació adequada, compta amb anys d’experiència i és altament qualificat per al transport de carburant.

Transparència

Tots els camions disposen de comptadors degudament homologats, certificats i precintats per l’Administració, amb la qual cosa es garanteix un subministrament de confiança.

Sostenibilitat

L’empresa té com a un dels seus objectius el respecte per el medi ambient. El seu centre de distribució disposa d’unes modernes instal·lacions adaptades a la normativa actual i compleix totes les mesures de seguretat necessàries per tal de garantir el respecte per l’entorn.
A més VIURA DISTRIBUCIÓ ha estat reconeguda per haver col·laborat en diverses tasques de repoblació forestal.

Properament compra online...

Nota legal | Política de privacitat | Política de cookies | Compromís medioambiental 93 867 11 20
Dissenyat per